TheMooseBayLogo
Favorilerim

the moose bay blog
Stanley The Adventure To-Go 1L Termos

Stanley The Adventure To-Go 1L Termos

1.929,00 TL

Renk: Siyah
Beden:

Adet: 1

Paylaş

Ürün Bilgileri10-10819-010_SYH

DETAYLAR

Stanley Adventure To-Go Bottle 1 L, macera dolu günlerin için tasarlanmış, dayanıklı ve çok yönlü bir termostur. Bu 1 litre kapasiteli şişe, Stanley in ünlü vakum yalıtım teknolojisini kullanarak içeceklerini 25 saat sıcak veya 27 saat soğuk tutar. İster sıcak bir kahve, ister serin bir su olsun, bu şişe her türlü içeceğini istediğin sıcaklıkta muhafaza eder. Sızdırmaz kapak tasarımı ile bu termos, aktif yaşam tarzına mükemmel bir şekilde uyum sağlar. Çantanda veya aracında taşırken herhangi bir sızıntı yapmaz, böylece dökülme endişesi olmadan seyahat edebilirsin. Ayrıca, geniş ağız tasarımı sayesinde içecek eklemek, içmek ve temizlemek son derece kolaydır. Stanley Adventure To-Go Bottle, BPA içermeyen malzemelerden üretilmiştir, bu da içeceklerinin güvenli ve sağlıklı bir şekilde saklandığı anlamına gelir. Kolay temizlenebilir yapısı ile pratik bir kullanım sunar; böylece maceradan maceraya koşarken zamanını temizlikle uğraşarak harcamazsın. Robust ve sağlam yapısı, en zorlu dış mekan koşullarına bile dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu termos, yürüyüş, kamp, tırmanış veya günlük şehir hayatında, her türlü aktivitende yanında olacak bir aksesuardır. Şık ve fonksiyonel tasarımı, herhangi bir macera severin veya doğa tutkunun beğenisini kazanacak şekilde düşünülmüştür. Stanley Adventure To-Go Bottle 1 L, sürdürülebilir bir yaşam tarzını teşvik eder ve tek kullanımlık plastik şişelerin yerine geçerek çevreye olan etkini azaltmana yardımcı olur. Bu termos ile doğayı keşfederken, aynı zamanda daha yeşil bir gezegen için adım atmış olursun.

  • Ağırlık: 670g.
  • Ölçüler: 30.3 x 8.8 x 8.8 cm.
  • 8/8 paslanmaz çelik, BPA sız
  • Çift duvar vakumlu yalıtım
  • Kontrollü döküm için stoper
  • Yalıtımlı kapak, bardak olarak da kullanılabilir.
  • Sızdırmaz ve kolay taşınır.

Tahmini teslimat süresi: Sipariş verildikten sonra 3 iş günü içerisinde kargoya teslim edilecektir.
İade Süresi: Online alışveriş sitemizden almış olduğunuz ürünü; kullanılmamış olması kaydıyla fatura tarihinden itibaren 14 gün içinde iade edebilme imkanı sağlıyoruz. 14 günlük iade süresi dolmuş, aksesuarları eksik, tahrip edilmiş, kullanımdan dolayı zarar görmüş ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Çorap ve iç giyim ürünlerinde hijyen dolayısı ile iade ve değişim işlemi yapılmamaktadır.

Online alışveriş sitemizden almış olduğunuz ürünlerde bir sorun olması ya da aldığınız ürünlerin beklentinizi karşılamaması durumunda, aldığınız ürününüzün kullanılmamış olması kaydıyla teslimat tarihinden itibaren 14 gün içerisinde faturanız ile birlikte iade edebilirsiniz Aşağıdaki adımları izleyerek kolaylıkla iadenizi gerçekleştirebilirsiniz:

1- Faturanızın altında bulunan iade bölümüne iade sebebinizi ve iade detaylarınızı yazmanızı önemle rica ederiz. Eğer faturanız yoksa; sevk/taşıma irsaliyenizle birlikte boş bir kağıda ürün/ürünlerinizle ilgili talebinizi yazabilirsiniz.

2- Faturanızı, iade etmek istediğiniz ürünler ile beraber siparişinizin gönderildiğine benzer bir poşet veya kutuya yerleştirin.

Adres niteliği taşıyan alıcı firma kodumuzu 1017707073 olarak paketin üzerine yazın. İade paketinizi herhangi bir YURTİÇİ Kargo şubesine teslim edebilirsiniz.

İade talep ettiğiniz ürün/ürünler tarafımıza ulaştıktan sonra, ilgili ekibimiz tarafından hızlı ve doğru bir şekilde incelenecek ve talebiniz değerlendirilecektir. İadeniz, Mesafeli Satış Sözleşmesi’ nde yer alan Madde 5’deki “Cayma Hakkı” ve Madde 6’daki “Cayma Hakkı Kullanılamayacak Ürünler” şartlarına uygun olmalıdır. İade ettiğiniz ürünlerin ödemesi, iade talebiniz onaylandıktan sonra ortalama 5 iş günü içerisinde gerçekleştirilir. Ancak banka prosedürleri gereği hesabınıza yansıması bankanıza bağlı olarak kredi kartı için 1-3 iş günü, banka kartı için 7-14 iş günü içerisinde kart hesabınıza yansımaktadır.

The Moose Bay

The Moose Bay’de, biz, açık hava maceralarında her türlü koşula hazırlıklı olmanı sağlayan dünyaca ünlü markalara ait ürünleri tek bir çatı altında birleştiriyoruz.
Öne Çıkan Kategoriler
Erkek Mont
Sosyal Medya
Ödeme Yöntemi
iyzico
3d secure
Bize Ulaşın

Hafta içi 8:30 - 17:00 arası tüm müşteri temsilcilerimiz hizmetinizde.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
0850 733 08 62

2023 ©THE MOOSE BAY
The Moose Bay bir
markasıdır.