TheMooseBayLogo
Favorilerim

the moose bay blog
Deuter Freerider Pro 34

Deuter Freerider Pro 34

7.199,00 TL

Renk: BLACK
Beden:

Adet: 1

Paylaş

Ürün Bilgileri3303522_7000

DETAYLAR

Deuter Freerider Pro 34, dağlarda günlük kış maceraları için ihtiyacın olan tüm özelliklere ve esnek kapasiteye sahiptir. Freerider Pro nun bu en iyi versiyonu, üstten kapamaya sahiptir. Bu özelliği çantanın hacmini 10 litre artırmana olanak tanır. Rulo üst kısmın kendisi ayrıca ekstra kitin ya da tırmanma ipinin takılması, rulo üst kısmın kendisini sıkıştırmak için istiflenebilir bir kayışla donatılmıştır. Gün içinde kayaklarına, kar ayakkabılarına veya snowboarduna ihtiyaç duymadığınız zamanlarda, iki özel dişli kayış kullanılarak çantanın dışına hızlı ve kolay bir şekilde takılabilirler; kayaklar arkaya çapraz olarak veya dik konumda, snowboard veya kar ayakkabısına takılabilir. Bu çok yönlü dişli kayışları sıkıştırma için de kullanılabilir. Bir mola için durduğunda, ekipmanını tamamen açmak zorunda değilsin. Çünkü daha iyi içerik konumu için ana bölmeye tamamen açılan arka açıklıktan erişebilirsin. Aşınmaya dayanıklı, nefes alabilen, kar geçirmez yeni kumaşımız hem taşıma sisteminin hem de sırtının kuru kalmasını sağlar.

Deuter Freerider Pro 34 Özellikler

Delrin® U-çerçevelerAyarlanabilir göğüs kemeri
Yük ayar kayışları
Buz baltası eki
Kürek bıçağı ve sapı için güçlendirilmiş güvenlik bölmesi
A-Frame Kayak Sabitleme
Arkada fermuarlı erişim
Hacim genişletme
Kask montesi
Islak / terli giysileri, su haznesini vb. kaklamak için elastik iç bölme
Omuz askısında gözlük tutucu
SOS etiketi
3.0 litre içme sistemi ile uyumlu çanta
Değerli eşyalarını güvende tutman için iç bölme
Alpine Sistemi
PFAS içermez
Ağırlık: 1280 gr
Hacim: 34 L
Boyutlar: 58 x 35 x 18 cm
Önerilen Yük: 6-10 kg
Arka Uzunluk: 44-54 cm
Vücut Uzunluğu: 170-195 cm
Cinsiyet: Unisex
Litre: 31-50 L

Tahmini teslimat süresi: Sipariş verildikten sonra 3 iş günü içerisinde kargoya teslim edilecektir.
İade Süresi: Online alışveriş sitemizden almış olduğunuz ürünü; kullanılmamış olması kaydıyla fatura tarihinden itibaren 14 gün içinde iade edebilme imkanı sağlıyoruz. 14 günlük iade süresi dolmuş, aksesuarları eksik, tahrip edilmiş, kullanımdan dolayı zarar görmüş ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Çorap ve iç giyim ürünlerinde hijyen dolayısı ile iade ve değişim işlemi yapılmamaktadır.

Online alışveriş sitemizden almış olduğunuz ürünlerde bir sorun olması ya da aldığınız ürünlerin beklentinizi karşılamaması durumunda, aldığınız ürününüzün kullanılmamış olması kaydıyla teslimat tarihinden itibaren 14 gün içerisinde faturanız ile birlikte iade edebilirsiniz Aşağıdaki adımları izleyerek kolaylıkla iadenizi gerçekleştirebilirsiniz:

1- Faturanızın altında bulunan iade bölümüne iade sebebinizi ve iade detaylarınızı yazmanızı önemle rica ederiz. Eğer faturanız yoksa; sevk/taşıma irsaliyenizle birlikte boş bir kağıda ürün/ürünlerinizle ilgili talebinizi yazabilirsiniz.

2- Faturanızı, iade etmek istediğiniz ürünler ile beraber siparişinizin gönderildiğine benzer bir poşet veya kutuya yerleştirin.

Adres niteliği taşıyan alıcı firma kodumuzu 1017707073 olarak paketin üzerine yazın. İade paketinizi herhangi bir YURTİÇİ Kargo şubesine teslim edebilirsiniz.

İade talep ettiğiniz ürün/ürünler tarafımıza ulaştıktan sonra, ilgili ekibimiz tarafından hızlı ve doğru bir şekilde incelenecek ve talebiniz değerlendirilecektir. İadeniz, Mesafeli Satış Sözleşmesi’ nde yer alan Madde 5’deki “Cayma Hakkı” ve Madde 6’daki “Cayma Hakkı Kullanılamayacak Ürünler” şartlarına uygun olmalıdır. İade ettiğiniz ürünlerin ödemesi, iade talebiniz onaylandıktan sonra ortalama 5 iş günü içerisinde gerçekleştirilir. Ancak banka prosedürleri gereği hesabınıza yansıması bankanıza bağlı olarak kredi kartı için 1-3 iş günü, banka kartı için 7-14 iş günü içerisinde kart hesabınıza yansımaktadır.

The Moose Bay

The Moose Bay’de, biz, açık hava maceralarında her türlü koşula hazırlıklı olmanı sağlayan dünyaca ünlü markalara ait ürünleri tek bir çatı altında birleştiriyoruz.
Öne Çıkan Kategoriler
Erkek Mont
Sosyal Medya
Ödeme Yöntemi
iyzico
3d secure
Bize Ulaşın

Hafta içi 8:30 - 17:00 arası tüm müşteri temsilcilerimiz hizmetinizde.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
0850 733 08 62

2023 ©THE MOOSE BAY
The Moose Bay bir
markasıdır.